Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom

Eladó lakások Budapest 16. kerület

Eladó Telek Rákosszentmihály

Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály
Eladó Telek
János utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:69.500.000 Ft
  • Telek mérete:657 m2
  • Villany:telken belül
  • Víz:telken belül
  • Gáz:telken belül
  • Csatorna:telken belül
  • Hivatkozási szám:E-XVI-15-145
  • Érdeklődni:+36-20-262-6775

Leírás, további információk



Azonosító: E-XVI-15-145

Kiváló lehetőség várja Önt Budapest XVI. kerületében Rákosszentmihály városrész szívében, a János utcában. A 657 négyzetméteres saroktelek már most is kiváló adottságokkal rendelkezik, hogy Önnek a tökéletes otthont teremtse meg. Az ingatlanhoz már kész látványtervek állnak rendelkezésre, melyek egy modern, stílusos családi ház építését örökítik meg. A tervek minden engedélyt megkaptak, így az új otthona már csak egy gondolatnyira van attól, hogy valóra váljon. Az építkezésre alkalmas alapokon jelenleg egy földszintes lakóépület áll, amely könnyedén bővíthető és testre szabható az Ön elképzeléseinek megfelelően. A telek teljes közmű ellátottsággal rendelkezik, beleértve a víz, a villany és a vízelvezetés szolgáltatását. Beépíthetősége 25%, és az épület magassága eléri a 7 métert, így tervezésekor nagy kreatív szabadságot élvezhet. 
A környék infrastruktúrája és környezete is kiváló. Egy Lidl bevásárlóközpont a közelben, és az M0 autóút mindössze 2-3 kilométerre található, ami könnyű hozzáférést biztosít a városhoz és annak környékéhez. Ez a telek nem csupán egy hely a térképen, hanem egy új élet kezdetét jelentheti, ahol a lehetőségek határtalanok, és a vágyak valóra válhatnak. Engedje meg, hogy ez a gyönyörű saroktelek az Ön történetének színtere legyen!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.