Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom

Eladó lakások Budapest 16. kerület

Eladó Telek Cinkota

Budapest XVI. kerület, Cinkota
Eladó Telek
Simongát utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:144.000.000 Ft
  • Lakóterület:1397 m2
  • Villany:telken belül
  • Víz:telken belül
  • Gáz:telken belül
  • Csatorna:telken belül
  • Hivatkozási szám:E-XVI-7-690
  • Érdeklődni:+36-20-511-8501

Leírás, további információkAzonosító: E-XVI-7-690

Itt a lehetőség, hogy álmai otthonát valóra váltsa, és egyúttal befektetésedet is megerősítse egy gyönyörű kertvárosi övezetben. Budapest egyik legkeresettebb 16. kerület Simongát utcában eladásra kínálunk egy lenyűgöző 1397 négyzetméteres lakóövezeti belterületi építési telket, mely alkalmas ikerház építésére. 
Ez a telek nemcsak méretében lenyűgöző, de elhelyezkedése is ideális, hogy otthont adjon az álmaidnak. A nyeles forma lehetővé teszi számodra, hogy egyedi terveket alkoss, és a nyél szélessége lehetővé teszi, hogy a tervezésnél maximálisan kihasználd az adottságokat. Ráadásul a telek felülete rendezett, így nincs szükség bontásra vagy átrendezésre, azonnal nekiláthatsz álmaid otthonának megtervezéséhez és megvalósításához. Fontos számodra a pénzügyi átláthatóság és a hivatalos dokumentációk rendelkezésre állása? Ne aggódj! Mivel cégünk a tulajdonos, az adásvétel teljesen számlás lebonyolításban történik, így minden lépés tiszta és átlátható marad számodra. Ha az építkezés teljes folyamatában partnerre van szükséged, mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Kivitelező partnerünkkel együttműködve vállaljuk a tervezéstől kezdve az értékesítésig minden lépést, így biztos lehetsz benne, hogy profi segítséget kapsz az egész projekted során. 
Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy megvalósítsd álmaid otthonát egy igazán exkluzív környéken! Fordulj hozzánk bizalommal, és kezdjük el együtt építeni a jövődet!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.