Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom

Eladó lakások Budapest 16. kerület

Eladó Családi ház

Budapest XVI. kerület
Eladó Családi ház
Kossuth Lajos utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Családi ház
  • Ár:196.900.000 Ft
  • Lakóterület:210 m2
  • Emelet:Földszint
  • Épület szintjei:2 szintes
  • Erkély:60 m2
  • Telek mérete:598 m2
  • Szobák:4 szoba + 1 fél szoba
  • Állapot:Újszerű
  • Fűtés:Cirkó
  • Komfort:Dupla komfort
  • Parkolás:Telken beálló
  • Hivatkozási szám:E-XVI-24-537-1
  • Érdeklődni:+36-20-558-7733

Leírás, további információk



Azonosító: E-XVI-24-537-1

Eladó Csömörön, a Kossuth Lajos utcában egy 598 nm-es telken elhelyezkedő, 210 m2-es, 4+1 szobás, dupla komfortos családi ház, mely 2017-ben teljes körű átalakításon esett át. Az ingatlant a tulajdonos saját részre építette, kiemelkedő minőségű anyagok felhasználásával mind a házban, mind pedig a gyönyörű kertben. Az energetikai fenntarthatóságot napelemek biztosítják, a 6KW-os napelemrendszer Fronius Symo GEN24 6.0 Plus inverterrel jóváhagyott és engedélyeztetett. Az ingatlan elrendezése rendkívül praktikus: az előszobából lépünk be a tágas, extra világos amerikai konyhás nappaliba, ahol megtalálhatók a kamra, 2 szoba, vendég illemhelyiség, ablakos fürdőszoba (zuhanykabin, nagy kád, 2 különálló mosdó, törölközőszárító) és a lépcső az emeletre. Az emeleten található egy közlekedő, 2 szoba, ablakos fürdőszoba (zuhanykabin, kád, mellékhelyiség, törölközőszárító) és egy különleges kézmosó. A ház fűtéséről Ariston kondenzációs kombi kazán gondoskodik, melyet Nest okos termosztat irányít és mobil applikációval is vezérelhető. A padlófűtés a ház teljes területén megtalálható, radiátorokkal kiegészítve, valamint a kényelmet 7KW-os Gree klímaberendezés biztosítja 10 éves garanciával. Az ingatlan magas minőségű beépített bútorokkal és gépekkel (Whirlpool sütő, mikró, mosogatógép, elszívó) kerül értékesítésre. 
A telek körbe van kerítve 2 méter magas kőkerítéssel, elektromos autóbeállóval rendelkezik, proxyval nyitható személybejáróval a fedett parkoló Leire Patio térkőből lett kialakítva, ezen kivül 4 teraszból áll, melyek közül az egyik 30m2-es fedett, kifejezetten kinti edzésre kialakított terület. A kertben található még grillező, 10 nm téglaépítésű szerszámos ház, kamerás kaputelefon, riasztórendszer, fedett tűzifa tároló, automata öntözőrendszer. A környék csendes, a Csömöri buszmegálló 5 perc alatt elérhető, és 10 perc sétával elérhető a HÉV is. Vásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben találhatók, például a Coop bolt 3 percre, a Művelődési ház 3 percre, valamint a Hősök tere, ahol minden második héten hangulatos piac és rendezvények várják az érdeklődőket. Autóval mindössze 8 percre található a Prima, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelők, pékség, lottózó, horgásztó, éttermek és cukrászda is könnyen elérhető. Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető. Az eladási hirdetésben érdemes hangsúlyozni az ingatlan modern és korszerű technológiáit, a kiváló minőségű anyagokat, a kert gyönyörű kialakítását, a kényelmi szolgáltatásokat, valamint a környék nyugodt és kényelmes életstílusát. 

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/146
 


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.